Nejnovější recenze ze sekce Střešní krytiny
za tu cenu super výrobek
- Pěkné, barva odpovídá fotce. Lehká krytina, práce bez nutnosti další pomocníků. Rychlé zastřešení, zámky přesně zapadají do sebe.
- Výborná krytina, budu mít na třetí střeše.
Na střeše. před 14 dny, při bouřce, vítr rozlomil starý dub, část dubu sjela po střeše, servala lemovku, krytina bez sebemenšího poškození.
rychlá a snadná pokládka
Naprostá spokojenost
- Poměr kvalita cena
Až po montáži
- za rozumnou cenu
prostě dutinkové sklo
Boze muj, kridlica. Co mam na ni popisovat?????
OK
Klasika, design
Produkt používám prvně , ale jeví se kvalitně.
- lehký materiál,snadná manipulace
- Moderní design, plochá betonová taška
- Po 7 letech od pokládky střechy v roce 2014 jsem si všimnul, že mizí, se odlupuje stále více ten černý povrch na jižní straně střechy. V místě, kde ta černá barva zmizela je vidět už jen beton.
Řeším to s Ing. Danielem Marešem s Bramacu, který po shlédnutí fotodokumentace stavu tašek slíbil, že ke mne přijede obchodní zástupce, aby to posoudil, ale zároveň mi naznačil, cituji: " Podle fotek se nedomnívám, že by povrch a vzhled tašek měl negativní vliv na garantované technické parametry, které jsou předmětem naší záruky po dobu 30 let."
Když jsem si pročítal záruční list od BRAMACu, který je na internetu, tak se tam mj. píše: "Na základě oprávněného uplatnění práv ze záruky na kvalitu a mrazuvzdornost betonových střešních tašek budou společností BRAMAC bezplatně
dodány nové střešní tašky společnosti BRAMAC v počtu, který odpovídá zjištěnému rozsahu poškození."
Tedy pro mne je důležité to první slovo KVALITA. Když mizí černý povrch tašek po 7 letech, tak to není dobrá kvalita výrobku.
Spokojenost, mám celou střechu už 15. let a je super. mohu jen doporučit, lehká krytina.
Lehká krytina
Plechy nakrátliy na potřebnou délku, jednoduchá montáž ve dvou i pro méně zručného. Práce jde rychle.
- Rychlé dodání zboží
lehké, dobře se s deskami pracuje
Kvalitní zboží
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »